torstai 8. huhtikuuta 2010

6

Heräsin tänään ihan saatanallisen aikasin, eli joskus 06:30. Se on mulle aivan liian aikasta, tavallisesti ku herään puoli kaheksalta. Suoriuduin aamuhommista (lol) aika nopeesti, mutta en siltikään ehtiny katella rauhassa Paavo Pesusientä, koska piti olla koululla jo varttia vaille ja iskä oli lähössä töihin jo puoli kaheksalta. Se nakkas mut sitten suksineen päivineen koululle, eli siis oltiin menossa tänään Iso-Syötteelle laskettelemaan. Siinä sitten ootettiin, että ope tuli luokkaa ja jako jotku kuivat eväät, johon kuulu raaka banaani, sämpylä ja pillimehu.

Lähettiin matkaan silloin 08:00 ja oltiin perillä joskus 09:30. YAY, oli helvetin huono ilma ja rinteet ihan vitun paskassa kunnossa, että mikäs siinä. Mutta kuitenkin me siellä jonku aikaa lasketeltiin, mutta sitten minä ja Milla menetettiin meidän hermot ja meille tuli kova nälkä. Mentiin syömään Rolls'iin ja syötiinki paljon. Ostettiin isot ranskikset, jotka oli iha helveti isot. Sitte pieni juoma, joka ei ois muuten riittäny, ellei Annika ois antanu meille sen limsasta. Propseja Annikalle.

No, sitte ku luovuttiin siitä laskettelusta, me lähettiin käymään bussilla ja mussutin jotai pikasesti, vaihoin monot kenkiin ja lähettiin ostamaan tuubimäkilippua. Sellane donitsirinkularengasmäki, junou? Se lippu makso 6e ja me saatiin laskea kaks tuntia. Aika hyvä diili, koska se oli helvetin hauskaa. Monet kerrat meinasin katkasta mun kynnet (kasvatan niitä), koska ensimmäisellä kerralla Pinja hyppäs semmosesta pienestä kumpareesta mun käden päälle. :D Lol, ollaan me aika failureita kaikki.

Sitten ku alko jo perse kastuu ja väsyttää, nii me vietiin ne renkaat takasin sinne mistä otettiinki ja lähettiin bussille, ku kello alkoi oleen jo sen verran, että ois lähön paikka. Istuttiin siellä bussissa kuitenki vielä tunteroinen ja jotain. Yritettiin saada vaihdettua paikkoja Katrin ja Nellin kanssa, mutta niille junteille ei sopinu, eli jouduttiin viettään toinen tuskallinen matka opettajien silmän alla, etupäässä bussia. Mut matka oli siltiki ihan helvetin hauska. Annikan kanssa naurettii vaikka kui helvetin paljon ja Marian kanssa oli taas iha vitun sakeaa huumoria.

Pääsin kotiin joskus puoli kuudelta, tai siis sillon mein bussi pääsi koululle. Lähin siitä sitten iskän kyydillä kotiin ja purin mun tavarat ja tulin koneelle. Pelasin aluksi 2 tuntia Simssiä ja lagasin. NIIN ja kuuntelin musiikkia, koska se mun mp3 löytyii! Nyt ajattelin, että voisin lähtee nukkumaan, tarkistaa nopeesti vaan kommentit kalleriasta. Ei, eka pitää käydä suihkussa. Sitten sammun tohon sänkyyn. En jaksanu panostaa tähänkään, koska mun silmät ei pysy auki, sen kaiken juoksemisen ja riehumisen jälkeen.

CYA GUYS!

1 kommentti: