perjantai 16. huhtikuuta 2010

14


Tänää on ollu tooooosi kiva päivä, btw en kirjota tänään kovin pitkää juttua, koska en halua kuolettaa Juttaa tylsyyteen. Kyllä, mutta tää päivä on jotenki ollu täynnä kaikkea!

Oon tällä hetkellä Jutalla ja me ollaan nyt tässä lagittu jonku aikaa koneella, koska me tultiin vasta joskus yheksän maissa tänne Jutalle.

Heräilin tänään taas mun herätyskelloon, kuten tavallista olisin katsonut Paavo Pesusienen, jos väsymys ei olis vieny voittoa. No, heräsin taas puoli kaheksalta, tein aamurutiinit ja harpoin koululle.

Koulussa oli tylsää ja ruokailun jälkeen, äikän tunnilla, mulla iski vitumoine päänsärky. Sitten viimesellä tunnilla oli liikuntaa, ihan vitun kiva. Mulla ''ei ollu liikuntavaatteita'', vaikka oikeasti ne roikku mulla mun repussa mukana. No, sitten siinä vitun kiva liikunnanopettaja passitti mut hakemaan niitä. Millan kanssa me vaan lähettii jonnekki hiihtää, koska Millallaki oikeesti oli liikuntavaatteet. Teki siinä vaiheessa mieli työntää se liikunnanopettaja kaivoon.

Koulun jälkeen lähdin käppäilee kohti kotia ja istuskelin kotona sitten jonku aikaa ja nappasin särkylääkkeen pääkipuun. Lähin kolmelta ostaan uusia kenkiä, Converseja. Päädyin limenvihreisiin Converseihin, joihin tykästyin heti ku näin ne siellä kaupan hyllyllä. Nuo oli mun ekat Connarit, joten älkää pitäkö mua hemmoteltuna rikkaan perheen lapsena, koska mun edelliset tennarit oli kuuden euron kengät kirpparilta ja niistä oli vetoketju rikki.

Sitten me sovittiin Jutan kanssa, että se tulis heti keskustaan, ku se on käyny ostaan sen Jopon, mutta eipä sitten ollut se paikka, mistä ne aiko ostaa sen, nii auki. No, istuskelin kaupungin kirjastolla sitten tunnin ja ootin Juttaa ku se sääti jotain kotona :__D Vihdoin se tuli joskus neljältä ja lähettiin samantien hulluille, Stokkalle. Ostettiin 970 grammaa karkkia ja oltiin ihan et, omnom.

Oltiin joskus puoli kuudelta lähössä keskustasta pyöräilee meille, ku piti hakee kone mukaan Jutalle. Siinä merikosken silloilla alko sataa pieniä lumihiutaleita ja alettiin huutaa siinä toisillemme: "JUTTA ME KUOLLAAN" tai toisinpäin: "KERTTU ME KUOLLAAN". Ei kuoltu, koska se lumisade loppui onneksi.

Meille me tultiin joskus kuuden maissa, söin nopeesti pitsaa ja lähettiin sitten Taskilaan, jossa meitä odottikin Maria. Me mentiin ekana viemään kassit Jutalle ja mentiin sitten siihen läheiseen lehtikeräyslaatikkoon, se on semmonen iso vihreä, eli mahuttiin sinne tosi hyvin. Sitten sinne tuli kuitenki joku jätkä paskattaa sen koiraa, siihen roskiksen juureen ja oltiin iha kusi sukassa siellä roskiksessa. Me kurkittiin siitä luukusta pari kertaa, mutta se jätkä ei nähny meitä. Se varmaan ihmetteli, ku se roskis koko ajan sillee kolahteli.

Sitten me lähettii juokseen satasella johonki mettään, oltiin siellä hetki ja mentiin Jutan isälle. Siellä me juotiin ihan ekana teetä ja päätettiin sitten alkaa täyttää ilmapalloja vedellä plus ilmalla. Eli me laitettiin aluksi vähän vettä ja sitten puhallettiin ilmaa. Niistä tuli kivoja ja ne pyöri vamittavasti. :__D

Siinä sitten keksittiin tyhmä idea. Täytettiin ne ilma+vesipallot saippualla, vedellä ja ilmalla ja sekotettiin se. Siitä sitten tuli semmonen leikki, että potkittiin sitä pitkin yläkerran huoneita, ku ne oli vähän tyhjiä ja niin. Kohta se mun pinkki pallo alko vuotaa ja sieltä alko pursuu hitaasti vaahtoa. Me mentiin kylppäriin ja annettiin sen valua. Kohta innostuin enemmän ja purasin toiseen reiän ja siitä alko pursuaan sitä vaahtoa niinku samppanjapullosta!

Yheksän maissa me tultiin sieltä Jutalle, minä ja Jutta vain siis. Maria jäi kotiinsa Taskilaan. Käytiin kattoon oliko Valintatalo auki, mutta eipäs se ollut, eli me jäätiin ilman Pepsi Maxia. En jaksa kirjottaa enempäääääääääääää. Kiitos tästä päivästä ja näkemiin. Aletaan kohta lagimaan simssin parissa :_D Koko yö ehkäpä ajateltiin lagittaa!

Hienoa, tästä yöstä tulee mielenkiintoinen. Ei ehitty ottaa kuvia, koska Jutan äiti meni nukkumaan, aikaisten töitten vuoksi, mutta Jutta on ihmeellinen nainen, ettäs sen tiiätte! ♥♥

CYAAAA ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti