lauantai 17. huhtikuuta 2010

15

Moi oon taas koko päivän duunannu randomisti kaikkea, mukanani roikkuen Juttaputta, okei ei se roikkunu -- ihan vapaaehtoisesti. Ja joo, kyllä tiedän kirjotan nyt päivästä 17.4.2010, mutta kun meni taas vähän pitkäksi.

Ensinnäkin, heräsin Jutalla joskus puoli yheltätoista, tai kymmeneltä. Se oli suorastaan ihme, koska kotona nukun yleensä kahteentoista. Me lagittiin jonku aikaa koneella ja mentiin sitten yläkertaan täyttämään vesi-ilmapalloja.

Siinä sitten diipadaapailtiin vähän aikaa ja saatiin loistoidea. Kerättiin kaikki herkut alakerrasta ja mentiin Jutan parvekkeelle. Raahattiin sinne petauspatja ja täkit ja siellä sitten lagitettiin --- ja vakoiltiin naapurin mummoa, joka kävi harmiksemme vain kerran tupakalla :---(

Oltiin luvattu Cecille, että me mentäs moikkaan niitä keskustaan. Niinhän me teimmekin. Lähettiin joskus kolmen aikaan polkemaan eka meille ja sitten keskustaa kohden. Tuiran silloilla aloin karjua ja huutaa mun turhautumista elämään ja Jutta vaan nauro :---D

Ku rällättiin keskustaan siellä oli Cecii, Peppuu, Millaa, Emmi ja Viivi. Ja Jutta tietenkin, mutta kai te nyt oletatte että se on kuitenkin siellä mukana jo. Siinä sitten lagittiin ja pyörittiin rotuaarilla ja kohta sitten päätettiin lähtee syömään. Viivi ja Emmi oli siinä vaiheessa jo lähteny ostaa karkkia Stokkalta, joten me oltiin sitten viidestään. Hesessä olikin Miro ja Jose. Murahdin Mirolle, että miksei se ollu ilmottanu, että ne on keskustassa. No kuitenkin, Miro liittyi Josen kanssa meidän seuraan ja me vedettiin ranskalaisia. Kaikki tyrkytti niitä mulle, koska kukaan ei jaksanu syyä. Sitten toiseksi, ite olin ainut jolla vissii oikeesti ees oli nälkä.

Yhtäkkiä sitten tapahtuikin niin, että kaikki erkaantuivat kotireiteilleen ja keskustaan jäi vain Jutta, minä ja Ceci. Ceci oli ostanu jotain ihmepurkkaa. Jotain energiapurkkaa, jossa yhessä palassa purkkaa oli 55mg kofeiinia. Ja yhteensä siinä paketissa (=kahdeksan palaa) oli kuus tölkkiä energiajuomaa. Tai siis sillee verrannoillisesti. Cooolia, mutta se purkka maistu ihan vitun pahalta. Sitten me erehyttiin ostamaan jäähilejuomaa, joka oli hyvää kahden ekan hörppäyksen jälkeen. Sitten meillä meni 45 minuutia, että saatiin juotua siitä juomasta siihen asti, että sitä oli vielä vähän yli puolet jäljellä. Se oli tuskaa, koska mua oksetti ihan saatanasti sen purkan jäljiltä. Jo tän blogin kirjottamisen aikana, musta tuntuu, että voisin oksentaa sen takia :c

Sitten ku me oltiin lähössä, nii se jäähilejuoma jäädytti mun ruumiin ja Ceci anto mulle sen maailman hienoimman nahkatakin lainaan, etten jäätyis. Ceci on kiltti tyttö :)

Sitten me lähettiin joskus puoli kaheksan maissa pyöräileen kohti Rajakylää, koska Jutta olikin vuorostaan tulossa meille yötä. Oltiin Jutalla joskus kaheksalta, Jutta siivosi nopeesti ja pakkas kans. Sitten me lähettiin siinä kauheessa räntäsateessa polkeen Koskelaan. Siinä vaiheessa mulla meinas räjähtää pää, koska en ois millään jaksanut polkee enää metriäkään, mun vaihteettomalla pyörällä.

Päästiin meille vihdoin ja viimein joskus yheksältä. Syötiin jotain nopeesti ja lähettiin sitten pihalle. Tai siis, ajateltiin, että oltas menty pihalle, mutta mentiinki sitten Millalle, ku sen äidille sopi, että mentäs sinne. Sitten haettiin Millaa ja lähettiin samantien ostaan Siwasta ilmapalloja, joita täytettäs vedellä, kunhan päästäis vaan Millalle takasin.

Millalla sitten jotain randomisti lagitettiin ja otettiin parit kuvat. Loppuhuipennokseksi Jutalla räjähti se sen pallero omaan syliin ja sen housut oli ihan likomärät ja niin oli kans Millan patja. Lähettiin sieltä sitten harppomaan kotia kohden joskus varttia vaille yksitoista. Oli satanut lunta, joka vitutti meitä suunnattomasti. Jos ei tule kunnon kesää, mä en vittu lähe syksyllä kouluun.

Mutta nyt ajattelin alkaa lagittaa Simssin parissa ja niin tekee Juttakin --- ai mikä elämä?

CYA!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti