keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

19

Moi vaan teillekin, pitkästä aikaa. Mua ärsyttää, ku en osaa ottaa itteäni niskasta kiinni ja kirjottaa joka päivä. Ehkä teitä ei edes kiinnosta mun jutut ja ootte tyytyväisiä etten oo kirjotellu. Tai sitten kukaan ei edes lue tätä. Mitäs tuosta, on kiva kirjotella omista päivistä, jos jotakuta vaikka kiinnostaiskin. Nyt ajattelin ottaa itteäni niskasta kiinni ja kirjoitella ainakin joka toinen päivä, koska on turhauttavaa tajuta, että kirjoitin viimeksi viis viikkoa sitten.

Koulussa on ollut koko tämän kaksi viikkoa todella rentoa, koska viimeinen koe, äidinkieli, oli toukokuun puolessa välissä. Sen jälkeen en ole kauheasti jaksanut panostaa kouluun, ja on sitä muutamalla tunnilla tullut nukuttuakin. Tällä viikolla on ollut lähinnä vain koulukirjojen keräämistä ja kuvista. Itseasiassa tänään kerrättiin kaikki oppikirjat ja heitin roskiin kaikki muut.

Aamulla heräsin vasta kahtakymmentä vaille kahdeksan, vaikka koulu alkoikin jo vartin yli. Sutaisin hiukset nopeasti siedettävämpään kuntoon, suoristin ne, sun muut tärkeysjutut. Puuteroin naaman ja harpoin alakertaan. Otin jonku säälittävän leivän ja mutustelin sitä samalla, kun sidoin kenkiä jalkaan. Voisin ehkä alkaa jopa postaamaan päivän asustuksesta, jos vaikka jaksaisin. Voisin loman ajaksi tehdä jotain rutiinia elämään, kun muuten on luvassa vain venymistä kavereilla sekä bileitä. Okei, ei nyt mitään hardcoreteinikännibileitä, mutta jotain kuitenkin. :cc

Kun pääsin kouluun, ensimmäisellä tunnilla me tehtiin edelleen jotain kuolettavantylsiä perhosia, joissa en edennyt yhtään. Sitten oli virsilauluharjoitukset huomista kirkkoa varten (...) ja sen jälkeen välitunti, jolloin aloin Janinaa! Välkän jälkeen meillä kevätjuhlan harjoitukset. Me vedämme tiputanssia ja, kyllä olemme kuutosluokkalaisia. Toistaalta on melko omituista, että kevätjuhlan esitysten aiheena on kuorosota ja me tanssitaan, ei lauleta. No, sen jälkeen oli taas välitunti ja ope lupautu päästämään meidät jo kaheltatoista koulusta.

Koulu siis loppui kaheltatoista ja sen jälkeen ampaisin kotiin, jossa äiti ei ihme kyllä ollut kotona. Rynnistin koneelle ja istuin siinä kaksi tuntia, kunnes jo kyllästyin (mikä on ihme ihmiseltä, joka dataa vähintään 6 tuntia vuorokaudessa). Soitin Sonjalle, koska en jaksanut yksineloa. Sonja alkoi Millaa ja päätin sitten liittyä niiden seuraan, mikä ei välttämättä ollut hyvä idea, koska menetin hermoni kolmeen otteeseen.

Saimme hienon idean, lähteä uimaan. Tuiran uimarannalle oli lyhyempi matka, omasta mielestäni, joten me lähettiin polkemaan sinne joskus viiden maissa. Kun päästiin rannalle, levitettiin viltit hiekalle ja mentiin kokeilemaan vettä. Se oli jäätävää, joten en uskaltanu lähtee siitä uimaan. Vaihettiin paikkoja mattolaiturille, joka vapautui kun joku kiltti mies päästi meidät siihen, sillä ehdolla, että kävisimme pulahtamassa siinä jäätävässä vedessä. Ei kiitos.

Tultiin joskus varttia vaille yheksän kotiin ja oon siitä asti istunu tässä koneella. Tunnin vasta, menee varmaan tänäänki yödataukseen, ellei tää väsymys vie voittoa. Jos porukoilta kysyy, mun pitäis oikeastaan jo nyt lähteä. Huomennapa menen keskustaan Miron ja Hermannin kanssa, sen jälkeen näen Lindaakin. Nyt meen surffaileen muille sivuille, ja tosiaan huomenna otan omasta asusta postaukseen kuvat! Saan vähän väriäkin tähän blogiin, eikä ole pelkästään harmaamusta.

Cya ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti